Me

Kasvattaja Reeta Jokela ja metsästyslinjaiset labradorinnoutajat Riemu (RTVA Merryhunter Brittany) ja Rauha (RTVA Merryhunter Pink Dream) Nastolasta. Harrastuksina rally-toko, toko, agility, noutajahommat, ravireissut, tallihommat ja syksyisin tytöt käyvät sorsametsällä. 

Hongiston on mummuni Eila Sillantien vanha kennelnimi, jonka nimiin mummu kasvatti monia eri rotuja alkaen saksanpaimenkoirista ja päättyen tiibetinspanieliin.

Olen aiemmin kasvattanut yhden gööttipentueen ja nyt rotu on ainakin toistaiseksi vaihtunut labradorinnoutajiin ja ensimmäinen pentue on suunnitteilla keväälle 2020 Rauhan seuraavasta juoksusta. 

Toimin iltaisin yksityisyrittäjänä kahviossa ja aamupäivällä on aikaa vetää lähinnä rally-tokokoulutusta ja tehdä metsälenkkejä sekä kouluttaa omia koiria. 

Koirien lisäksi hevoset kuuluvat elämäämme ja käyn tallilla ja ravireissuilla. Tykkään myös valokuvata eläimiä ja kamera onkin usein matkassa. Koulutan koiria ja muitakin eläimiä positiivisia vahvisteita käyttäen nykyaikaisten tieteellisestikin todistettujen koulutusmenetelmien avulla. 

© 2019 Hongiston kennel | Kaikki oikeudet pidätetään 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita