Pentusuunnitelmat

tällä hetkellä ei pentusuunnitelmia


Rauhan MyDogDna sivu

Rauha on 50,5 cm korkea siro metsästyslinjainen 4-vuotias terve narttu, jonka kanssa harrastetaan pääasiassa tokoa, rally-tokoa, agilitya ja tietysti myös rodunomaisiatreenejä, mutta niitä lähinnä omaksi iloksi.  Rauha käy syksyisin sorsametsällä, saalis ei ole ollut kovin suurta, mutta se ei ole ollut koiran "vika" :) 

Rauha on nimensä mukaisesti kotona  pääasiassa rauhallinen ja osaa rauhoittua myös kisapaikoilla ja vaikka kahvilassa lötköttelemään. Treeneissä ja töitä tehdessä löytyy sitten vauhtia ja innokkuutta niin kuin kuulukin! Rauha tekee työt tosissaan, eikä ymmärrä miten jotkut hulluttelee kesken vakavan työnteon! 

PENNUNOSTAJILLE

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikkoisina, rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkastamina ja useaan kertaan madotettuina ja jos mahdollista niin pentutestattuina. Mukaan pennunostaja saa kattavat hoito-ohjeet sekä pentupaketin joka sisältää mm ruokaa sekä pentudamin ja pillin harjoitteluun  sekä kasvattajakerhon reput ja muut tuotteet.  Emä ja pennut ruokitaan laadukkaalla ruoalla ja ne saavat Nutrolinin pentuöljyä, jota Rauha on saanut jo vähän ennen juoksun alkamista. 

Liitän pennunostajat vuodeksi Labradorinnoutajakerhon ja Suomen Noutajakoirajärjestön jäseniksi. Myyn pennut ensisijaisesti metsästyksestä ja harrastamisesta kiinnostuneisiin koteihin taikka työkoiriksi! Otan pennuille Agrian piilevien vikojen vakuutuksen pennunostajan turvaksi ensimmäisiksi vuosiksi, suositten koiralle vakuutusta eläinlääkärikulujen kattamiseksi tapaturmien varalle. 

Uskon ja toivon pennuista olevan moneen harrastukseen sekä tietenkin metsälle jahtikaveriksi. Toivon niiden perivän valloittavan luonteen, innokkuuden tehdä töitä sekä kyvyn rauhoittua myös toimeettomaksi. Kauneus on toki katsojan silmissä, mutta pentueelle pitäisi tulla oikeanlainen, kaunis, turkki sekä hyvin asettuneet korvat sekä labradorin viisas katse. Rotu on kuitenkin käyttökoira ja vaatii omistajalta aktiivisuutta ja pennuille tulee antaa kunnollinen peruskoulutus, sekä riittävästi liikuntaa ja aivojumppaa, jotta arki sujuu jouhevasti ja yhteinen elo (joka voi kestää yli 15 vuotta) on kaikille osapuolille antoisaa.

Kyselyt ja tiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla reeta.jokela@gmail.com 


© 2019 Hongiston kennel | Kaikki oikeudet pidätetään 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita